Gyakran Ismételt Kérdések

 • „Milyen ruhában menjek játszani?”
  Kényelmes, utcai ruha viselése ajánlott, földön kúszni, falra mászni nem kell.
 • „Mi történik, ha bepánikolok?”
  A játék indítása előtt ellátjuk játékosainkat a szükséges információkkal, ill. megbeszélünk egy pánik jelet, mely alkalmazásakor azonnal megszakítjuk a játékot.
 • „Hogyan tudok időpontot foglalni?”
  Az online foglalási rendszerünkben a weboldalunkon (épp ott jársz). Ha valami oknál fogva ez nem sikerülne, vagy nehézségekbe ütközöl, akkor jelezd e-mailben vagy telefonon és mi szívesen segítünk. Írd meg a kívánt pontos időpontot és szobát, illetve a telefonszámodat is add meg a sikeres foglaláshoz. A többi már szinte magától megy, legalábbis Te úgy érzed majd, mert mi csináljuk helyetted.
 • „Ajándékba adnám az élményt, mi a teendő?”
  A nyitó oldalunkon található “Ajándék Utalvány Vásárlása” gombra kattintva tudsz élményt ajándékozni, az ott leírtak szerint
 • „Ha valaki nem tud megjelenni a lefoglalt időpontban van lehetőség cserére?”
  Igen, ha min. 3 nappal az időpont előtt írtok egy e-mail-t, hogy pontosan melyik foglalást törölnétek és hogy mikor szeretnétek jönni játszani.
 • „Korhatáros a játék? Kiket várunk zárt kapukkal?”
  A játékra elsősorban olyan csapatokat várunk, melynek tagjai 14 év felettiek. Viszont szülői felügyelettel kisebbeknek is remek családi szórakozás lehet az Escape Zone.
  Tapasztalataink alapján a magas alkohol szint meglehetősen rontja a kijutási esélyeket és a pálya épségét. Nagyon ittas személyt nem engedünk le.
 • „Időpontot szeretnék foglalni!”
  Időpontot a foglalási rendszerben tudsz foglalni vagy telefonon.
 • „Többen szeretnénk menni, mint az adott pálya létszáma, lehetséges ez?”
  A pályák és az élmény egy adott létszámra van kalibrálva, azonban ha mindenképp többen szeretnétek jönni, 1-2 plusz fő saját felelősségre még általában megoldható, de előfordulhat, hogy így szűkösebb a tér a játék során… Konkrétabb infókért érdeklődjetek telefonon.
 • „Hány pályátok van?”
  Összesen három lesz. Ebből most kettő játszható. A  3. Pálya nyitásáról információkat küldünk mindenkinek, aki járt nálunk és megadta elérhetőségeit, így ha tetszett, tudni fogod mikortól érdemes visszatérni hozzánk.
 • Mindig ugyanaz egy adott pálya, azaz ha visszamegyek, változik valami?”
  Egy adott pálya mindig ugyanaz! Ennek ellenére vannak olyanok, akik „nem jutottak ki”, ezért nekifutnak még egyszer!
 • „Külföldieknek is izgalmas a játék? Mennyire kell nyelvtudás?”
  A pályát vagy magyarul vagy angolul tudjuk berendezni. Vegyes csapatok esetében döntsetek, azt a pár mondatot a csapattagok könnyedén le tudják egymásnak fordítani, melyek szükségesek a kijutáshoz!
  Ha angolul kéritek a pályát, foglaljatok a rendszerben ugyanúgy, mint mindenki, de mindenképpen írjatok be a megjegyzés rovatba, hogy angol pályát kértek!
 • „Szívbetegek, kismamák jöhetnek?”
  Természetesen! Mi nem a direkt ijesztgetésre megyünk. A díszleten kívül pályáinkon semmi ijesztő dolgot nem találtok, viszont mint mindenki, szívbetegek is csak saját felelősségre!
 • „Mikor érkezzetek a játékra?”
  Célszerű a lefoglalt időpont előtt legalább 15 perccel érkezni, hogy legyen időtök felkészülni. Nyomatékosan kérünk titeket hogy ne késsetek, mivel a játék turnusokban zajlik, tehát ha késtek, az utánatok érkező csapat kénytelen lesz várni amíg ti bent vagytok.
 • „Kiknek nem ajánlott?”
  A játékban mindenki csak saját felelősségére vehet részt, azonban klausztrofóbiában, epilepsziában szenvedő egyén számára még így sem ajánljuk!
  Alkohol vagy kábítószer hatása alatt álló személyek a játékban nem vehetnek részt.
  Amennyiben ilyen állapotban jelensz meg, a játéktérre nem léphetsz be!
 • „Mennyibe kerül egy szabadulás?”
  A játék ára 9999 Ft, létszámtól függetlenül.